У Нововолинську підприємство сплатило на розвиток міста більше 50 тисяч гривень

У Нововолинську підприємство сплатило на розвиток міста більше 50 тисяч гривень

На Волині підприємство сплатило понад 50 тисячі гривень на розвиток інфраструктури міста Нововолинська.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області. 

Після звернення Володимир-Волинської місцевої прокуратури з позовом до Господарського суду Волинської області обслуговуючий кооператив «ЖБК «Нововолинськ» сплатив понад 52 тис. грн. пайової участі на розвиток інфраструктури шахтарського міста.

Прокурори встановили, що підприємство, всупереч вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ухилилось від укладення договору пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту та сплати відповідних коштів до місцевого бюджету.

Втрутившись у ситуацію, прокуратура звернулася до суду з позовом в інтересах держави в особі Нововолинської міської ради, вимагаючи стягнення з підприємства цих коштів.

Після звернення прокуратури в суд підприємство добровільно сплатило заборгованість до місцевого бюджету, відтак суд закрив провадження у справі.

Зауважимо, що у відповідності до вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», сплачені підприємством кошти будуть використані для створення і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Нововолинська.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Савченко оголилася та пообіцяла піти в президенти
Наступна новина Скільки коштуватиме Луцьку один тролейбус із Швейцарії
Останні новини
Схожі новини