У Нововолинську помер прив'язаний до стовпа 37-річний мародер

У Нововолинську помер прив'язаний до стовпа 37-річний мародер
Скріншот з відео

У Нововолинську помер 37-річний мародер. Перед цим він проник до будинку, де його затримали рідні, які наглядали за помешканням. Згодом мешканці прив’язали його до стовпа та наносили удари по сідницях. Пізніше з’ясувалось, що чоловік помер.

Інцидент трапився у ніч з 3 на 4 березня, - повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

37-річний чоловік проник в будинок у Нововолинську, однак був затриманий рідними, які наглядали за оселею. Поліцейські задокументували цей факт, чоловіка відпустили. Викрасти він нічого не встиг. Відомо, що це був уже другий раз, коли чоловік проникав до чужого помешкання та нічого не встигав вкрасти.

Пізніше місцеві прив’язали його до стовпа і наносили удари по сідницях. Після цього його лишили прив’язаним. Однак чоловік помер.

5 березня буде проведена судово-медична експертиза, яка встановить причину смерті. Відомо, що чоловік раніше неодноразово притягався до відповідальності за крадіжки, зловживав алкоголем.

Про результати судово-медичної експертизи поліція обіцяє повідомити згодом. Попередньо відомо, що тілесні ушкодження зафіксовані лише на сідницях.

Поліція встановила та допитала всіх учасників інциденту. Наразі вирішується питання  про те, за якою статтею кваліфікувати справу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На кордоні досі - білоруські БТР, але білоруси не хочуть воювати
Наступна новина У Ковелі зустрінуть зигиблого на Донеччині Героя
Останні новини
Схожі новини