У Нововолинську створили нову прийомну сім’ї

У Нововолинську створили нову прийомну сім’ї

У Нововолинську прийомні батьки, маючи власних трьох доньок, взяли на виховання двох дітей, позбавлених батьківського піклування, – пише БУГ

Такому виваженому рішенню передувала клопітка праця. Це і збір необхідних документів, і проходження навчання в обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, і підбір дітей, – повідомляє сайт міської ради.

-Така сім’я не залишається на одинці. На допомогу приходять фахівці із Нововолинського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, – наголошує його директор Лілія Бойко.

– Держава гарантує підтримку, надає фінансове забезпечення, здійснюється соціальне супроводження впродовж функціонування прийомної сім’ї провідним фахівцем із соціальної роботи – Анжелою Карпінською. Завітавши до Нововолинського міського Центру соціальних служб, у кабінет 331, бульвар Шевченка 7, ви можете дізнатися детальну інформацію про створення прийомної сім’ї».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вчені вирахували, в якому віці жінки найкрасивіші
Наступна новина Акробат цирку «Дю Солей» розбився насмерть під час шоу: з'явилося відео падіння
Останні новини
Схожі новини