У Нововолинську - свято для особливих діток

У Нововолинську - свято для особливих діток

Громадська організація «Світ для дітей» на чолі з Оксаною Чабан спільно з Фондом Ігоря Гузя «Прибужжя» та МРЦ «Нові крила» організували новорічну казку для дітей з особливими потребами.

Про це йдеться на сайті Фонду.

На свято завітали казкові персонажі Міккі Маус зі своєю подругою Мінні, чарівний пірат та, звичайно, Дід Мороз із помічником.

Протягом години дітлахи водили запальні хороводи, брали участь у різноманітних конкурсах та розповідали вірші.

На завершення свята усі діти отримали солодкі подарунки.

«Сьогодні у наших дітей була ще одна святкова подія! Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя» організував чудове свято з казковими персонажами,з подарунками, з танцями. Діти були в захваті, а батьки знову повернулися у дитинство. Хочемо подякувати не тільки за сьогоднішнє дійство, а й за Вашу підтримку та допомогу протягом року всьому колективу «Прибужжя», МРЦ «Нові Крила», окремо Ігорю Гузю, Борису Карпусу, Саші Іскрі, Павлу Медині, Ярославу Пилипюку! Нехай добро, мир, любов завжди панують у Ваших серцях! Нових звершень, друзів та яскравих подій у новому році!» – зазначила Оксана Чабан.

Прес-служба народного депутата України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кількість жертв через тропічний шторм на Філіппінах зростає. ВІДЕО
Наступна новина У Ковелі невідомі пограбували новорічну ялинку
Останні новини
Схожі новини