У Нововолинську зупиняється громадський транспорт

У Нововолинську зупиняється громадський транспорт
Фото «БУГ»

З 20-го березня 00:01 до закінчення карантину в Україні, у Нововолинську припиняється робота усього громадського транспорту, аби запобігти поширенню коронавірусу та задля безпеки громадян.

Про це повідомили на сайті Нововолинської міської ради. 

З проханням припинити рух міського транспорту звернулися до міської влади перевізники. Своє рішення вони мотивували тим, що найперше водії наражаються на небезпеку, адже маршрутки – один із найбільших осередків розповсюдження інфекції. Стурбовані вони й тим, що обмеження кількості пасажирів веде до вагомих збитків.

Рішенням виконкому рекомендовано керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності забезпечити проїзд працівників транспортними засобами у режимі регулярних спеціальних перевезень.

Враховуючи важливість безперебійної роботи міської лікарні, а у зв’язку з цим доїзду медичних працівників до лікувальних установ, за необхідності розглядатимуть питання про укладення окремих угод з перевізником, який виявить бажання здійснювати такі перевезення.

Нагадаємо, з 19 березня рух громадського транспорту припинили і в Луцьку. Ми показали, яким був перший день у Луцьку без маршруток. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки у Луцьку апаратів для штучного дихання
Наступна новина Пів мільйона українців можуть звільнити з роботи через коронавірус, – Милованов
Останні новини
Схожі новини