У перший день нового року волинські вогнеборці врятували життя двох людей

У перший день нового року волинські вогнеборці врятували життя двох людей
Фото прес-служби УДСНС Волині

1 січня працівники Горохівського районного відділу УДСНСУ у Волинській області врятували двох жінок, які ледве не загинули в пожежі.

Про це повідомили в управлінні ДСНС Волині.

Йдеться про двох мешканок села Галичани на Горохівщині, для яких 1-й день 2021-го міг стати останнім. В обідню пору ДСНС повідомили про пожежу в будинку. За 15 хвилин прибули вогнеборці 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини з райцентру та місцевої пожежної команди смт Мар'янівка.

«Бійці ДСНС врятували з будинку двох жінок - Ліну Ш., 1964 та Ганну М., 1962 року народження відповідно. Потерпілі отримали опіки ІІ ступеня, але від госпіталізації відмовились. Для гасіння пожежі вогнеборці подали водяний ствол, працювали в апаратах на стисненому повітрі та о 14:09 ліквідували пожежу», - пише начальник Сектору взаємодії із ЗМІ та роботи з громадськістю управління Володимир Нестеров.

Вогнем пошкоджено стіни, перекриття будинку, речі в кімнаті. Рятувальники припсукають, що причиною пожежі могла стати необережність при поводженні з вогнем при курінні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Здоров'я, неначе стіни замку Любарта». Зеленський записав новорічне відео для волинян
Наступна новина Де на Волині найбільше хворих на коронавірус
Останні новини
Схожі новини