У поліції прокоментували скандал із вихователькою у луцькому дитсадку

У поліції прокоментували скандал із вихователькою у луцькому дитсадку

До поліції жодних офіційних звернень з приводу некоректного поводження із дітьми у луцькому дитсадку не надходило. За цим фактом поки триває перевірка.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції у Волинській області.

Нагадаємо, 17 лютого стало відомо, що в одній із груп луцького дитсадка №37 вихователька заклеювала дітям роти скотчем. Як розповіла начальниця луцького управління освіти Зіновія Лещенко, згадану виховательку звільнили з посади, однак вона також зазначила, що, скоріше за все, жінку просто переведуть працювати в іншу групу чи інший садочок.

У поліції ж нині з’ясовують обставини інциденту.

«Наразі до поліції жодних офіційних звернень з цього приводу не надходило. Якщо потерпіла сторона направить відповідну заяву, поліція зареєструє відомості і в ЄРДР за ознаками ст. 125 Кримінального Кодексу України. Наразі ж, за виявленою публікацією, у відповідності до Закону України «Про звернення громадян», правоохоронці зареєстрували цей факт у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події», – повідомили правоохоронці.

І додали, що за цим фактом триває перевірка, за результатами якої приймуть остаточне процесуальне рішення.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині. Найбільше нових заражень у Луцьку і Ківерцівському районі
Наступна новина У Луцьку в тубдиспансері з третього поверху випав чоловік 
Останні новини
Схожі новини