У поліції Рівного прокоментували підпал офісу інтернет-видання «Четверта влада»

У поліції Рівного прокоментували підпал офісу інтернет-видання «Четверта влада»

У поліції Рівного розповіли подробиці підпалу офісу інтернет-видання «Четверта влада».

Повідомлення про підпал офісу на вулиці Дубенська надійшло до поліції сьогодні 21 лютого, близько 19:30, інформує Відділ комунікації поліції Рівненської області.

На місце події прибули слідчо-оперативна група, кінологи, вибухотехніки та працівники ДСНС. На першому поверсі двохповерхового приміщення знаходиться офіс інформаційного агенства.  

За попередньою інформацією невідомий чоловік зайшов до будинку, залишив там дві пластикові пляшки з бензином та підпалив їх. Вогонь побачив  син потерпілого, 37-річного рівнянина, який у цей момент зійшов з другого поверху та відразу кинувся кликати на допомогу. 

Вогнем пошкоджена кімната офісного приміщення та знищені меблі. Ніхто не постраждав. 

37-річний господар будинку пов'язує цю подію зі своєю професійною діяльністю. 

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу у поліції розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Поліцейські розшукують зловмисника та встановлюють усі обставини події.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Влада Луцька хоче, щоб рекламісти фінансували всі її проекти
Наступна новина В Іспанії тисячі пенсіонерів на декілька годин заблокували парламент
Останні новини
Схожі новини