Влада Луцька хоче, щоб рекламісти фінансували всі її проекти

Влада Луцька хоче, щоб рекламісти фінансували всі її проекти

Влада Луцька намагається повісити на плечі рекламістів мало не всі свої починання, постійно збільшуючи збори та податки.

Про це йдеться в повідомленні Facebook-спільноти Асоціація Рекламістів Волині.

«Більше 4 000 000 гривень заробили для міської казни луцькі рекламісти» - гарний заголовок, правда? А головне - чиста правда. Це реальні гроші, які власники різних рекламних засобів віддали місту, попередньо встановивши білборди, вартістю від 30-50 тис.грн. кожен, організувавши відділ продажів, який щомісячно шукає клієнтів, найнявши монтажників реклами, що клеять постери і за зароблені гроші годують сім’ї.
 
І тільки після виплати цих всіх витрат луцькі рекламісти ще лишили собі прибутки. Ну ще з прибутку податки заплатили. Які теж частково пішли в міський бюджет.

Але ніхто таких статей не пише.

Натомість виявилось, що на думку експертів, рекламісти заробляють надто великі гроші. Це ж дуже просто чужі кошти рахувати.

І ось нові заголовки:

«Луцькі рекламісти фінансують програму підтримки АТО» - нажаль не вийшла така стаття в світ, проте це стало основним доводом, чому за один місяць - порівнюючи грудень 2017 і січень 2018 - рекламістам збільшили плату в бюджет на 77%.

І ми були проти. Звісно проти.

Дивно, що після цього не замайоріли заголовки «Луцькі рекламісти - агенти кремля??», або «Власники білбордів Луцька економлять на бійцях АТО». Могло бути й таке.

Хотілося б сказати - ну нічого, ми щедрі, Бог з вами! Майте свої 7 000 000! Саме 7млн стало прогнозоване річне надходження місту від реклами. Але ні.

Настала «чорна середа».

І як виявилось, луцькі рекламісти фінансують добудову школи №27!!!

Бо саме для добудови школи було підвищено тариф ще на 49%!!! І зауважте, не на 50, а на 49! Чистий маркетинг.

І тепер гарна цифра в 10млн не може не тішити лучан.

Ну що ж додати на останок: це не межа, бо ще не збудовано сміттєпереробний завод, не знищено сморід, не пущено пароплав по Стиру, та й в старому місті масштабні археологічні розкопки ще чекають фінансування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Луцьку відбулася презентація студентського проекту «#ЧИТАЙ»
Наступна новина У поліції Рівного прокоментували підпал офісу інтернет-видання «Четверта влада»
Останні новини
Схожі новини