У Польщі брати-лучани на власному СТО ремонтують авто для ЗСУ. ФОТО

У Польщі брати-лучани на власному СТО ремонтують авто для ЗСУ. ФОТО

Лучани Назар і Микола – брати. Багато років вони живуть в Польщі, там у Вроцлаві відкрили власну СТО.  Хлопці купують вживані автівки, ремонтують їх та відправляють до України, на передову.

Про це повідомляє Суспільне.

З часу повномасштабного вторгнення майстри передали українським військовим 15 машин.

Вживані автівки купують за власні гроші, часом допомагають небайдужі люди, частково брати відкладають із зароблених на станції технічного обслуговування.

"Стараємося забезпечувати транспортом і ремонтуємо машини, якщо хтось купує і ламається – теж ремонтуємо і безкоштовно відправляємо в Україну, допомагаємо з перегонкою" – розповідає Назар.

Цього разу бійцям на схід везуть позашляховик та повнопривідний легковик, – говорить волонтер та двоюрідний брат хлопців Олександр Новосад.

"Бійці на передовій потребують машин з високою прохідністю, щоб була змога переміщатися особовому складу, евакуйовувати поранених та перевозити зброю полями", – розповів волонтер Олекандр Давидюк.

Автівки волонтери доставлять на передову за кілька днів. Зараз у Польщі автомайстри ремонтують для військових машину швидкої, яку невдовзі теж відправлять в Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «У Балаклії ми заїхали на мінне поле». Як волонтери з Рожища допомагають захисникам.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинських рятувальників знов викликали відкачувати воду через підтоплення. ФОТО
Наступна новина Сьогодні на Волинь прибуває місія «На щиті», яка повертає додому загиблих Героїв
Останні новини
Схожі новини