У Польщі хочуть закрити «зелені смуги» на кордоні для українських авто, – ЗМІ

У Польщі хочуть закрити «зелені смуги» на кордоні для українських авто, – ЗМІ
http://shoppingpl.com

Кожен автомобіль буде проходити поглиблений митний контроль на польському кордоні.

Про це написав у Facebook координатор батальйону Кульчицького в Національній гвардії Андрій Антонищак, повідомляє Еспресо.

«Вчора ввечері отримав інформацію про те що Польща закриває всі так звані зелені смуги на в`їзд до республіки по периметру кордону для громадян України. Це означає , що кожен автомобіль буде проходити поглиблений митний контроль», – написав Антонищак.

За його словами, завдяки злагодженим діям прикордонників, митників та Нацполіції ситуація не вийшла з-під контролю. Сьогодні всі профільні служби на державному рівні включились у переговорний процес з Польщею.

«Доповів по даній проблемі сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів прем`єр-міністру Гройсману. Якщо виникатимуть черги, прошу зрозуміти це не внаслідок поганої роботи митників та прикордонників, а завдяки вищеописаній проблемі», - пише Антонищак.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку пікетували офіс лісівників. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку вперше зібралася Молодіжна рада нового скликання. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини