У ПортCity можна зареєструватися на «Забіг на шпильках»

У ПортCity можна зареєструватися на «Забіг на шпильках»

Відсьогодні відкрита реєстрація на грандіозну соціально-спортивну подію від торгово-розважального центру ПортCity. Внесок на «Забіг на шпильках» становить усього 50 гривень.

Цьогоріч ПортCity вперше організовує «Забіг на шпильках», який відбувається під гаслом «проти раку грудей». Так, з 27 по 29 квітня біля ТРЦ працює автомобіль Волинського обласного онкологічного диспансеру, де жінкам безкоштовно роблять мамографію.

Відсьогодні розпочалась й реєстрація учасників. На першому поверсі торгово-розважального центру можна отримати брендову футболку та номер для забігу, заплативши внесок, що становить 50 гривень. Усі виручені кошти підуть на допомогу жінкам, які хворіють на рак. Зареєструватися можна буде й завтра до 12 години, адже саме о цій порі розпочнеться власне «Забіг на шпильках».

Мінімальна висота каблука становить 8 сантиметрів. Змагання відбудуться на трьох дистанціях. Для жінок: 100 та 500 метрів, а для чоловіків – 500 метрів. Призовий фонд становить 27 тисяч гривень.

Тож усіх охочих запрошують на грандіозне свято.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Польська фірма незаконно найняла українців
Наступна новина Біля ПортCity зібралися фанати ФК «Барселона»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні