У ПортCity продають унікальні подарунки ручної роботи

У ПортCity продають унікальні подарунки ручної роботи

У суботу, 23 грудня в торгово-розважальному центрі ПортCity розпочався ярмарок хенд-мейду. Усіх лучан запрошують прийти та придбати подарунки до свят.

Кілька десятків найкращих майстрів представили свої роботи на новорічному ярмарку хенд-мейд у ТРЦ ПортCity. Тут кожен може знайти цікаві подарунки й сувеніри до свят. Від текстильних іграшок на ялинку до вишуканих композицій.

Сотні цікавих заколок та святкових обручів для маленьких принцес, метелики – для хлопчиків, запашне мило з натуральних компонентів, вишукані прикраси, які зачарують найвибагливіших модниць та багато іншого можна знайти на ярмарку. Ціни теж приємно дивують, адже прикрасу на ялинку можна купити навіть за 20 гривень. Звісно, куди без символу року 2018 року. Песиків, яких в’язали гачком,  пошили, чи зробили з глини теж можна придбати у ПортCity, аби вони стали вірн6ими охоронцями у цьому році.

Ярмарок працює до 22 години на першому поверсі торгово-розважального центру.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «На Волині все більше команд, які хочуть грати у футзал», - Сергій Голоскоков
Наступна новина Полювання на відьом, бойові кульбіти і бюджет-2018: репортаж з сесії Луцької міськради
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні