У ПортCity – виставка робіт волинського добровольця

У ПортCity – виставка робіт волинського добровольця


У День добровольця військовий, який пішов на Схід й воював у складі «Айдару», Руслан Кашаюк презентує виставку художніх  робіт. Волинян запрошують познайомитись з героями під час відкриття, яке відбудеться 14 березня на першому поверсі ТРЦ ПортCity.

Руслан Кашаюк пішов добровольцем воювати на Схід, отримавши поранення повернувся додому й почав малювати. Його роботи – це переважно портрети на склі. У своїх творах Руслан Кашаюк хоче зберегти історію «Айдару», обличчя волонтерів. Вперше він представить свою повну виставку, яка складається з вісімдесяти робіт.

«14 березня відзначається День добровольця. День людей доброї волі, людей, сильних духом, людей-воїнів. В мене задум був давно зробити виставку в рідному Луцьку, дякувати Богу, він здійснився, ще й у такий символічний День», - ділиться враженнями військовий художник.

Тож усіх запрошують на вікриття виставки, яке відбудеться 14 березня о 13 годині на першому поверсі торгово-розважального центру ПортCity.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку впорядкують роботу кіосків на зупинках
Наступна новина Курс валют на 12 березня: і долар, і євро стрімко подешевшали
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні