У PremierCity – фестиваль українських короткометражок

У PremierCity – фестиваль українських короткометражок

22  лютого у кінотеатрах України стартує фестиваль короткого метру BEST UA Shorts. В Луцьку переглянути найкращі фільми можна буде в кінотеатрі PremierCity.

В рамках фестивалю BEST UA Shorts на глядача чекають 8 кращих сучасних стрічок від молодих та досвідчених режисерів України.

Гумористична анімація, історія кохання робота, «вирощування» ідеального чоловіка, трагікомічна боротьба з власними інстинктами, два світи сучасності, еволюція протистояння,  сімейна таємниця, спроба втекти від рутини -  це цікава та динамічна збірка від молодих та талановитих митців короткого метру. Збірка поєднує різножанрові історії, які захоплюють з перших хвилин. Це чудовий кінококтейль на будь-який смак.  Більшість стрічок збірки BEST UA Shorts отримали призи на українських та міжнародних кінофестивалях.

У Луцьку переглянути фільми можна буде в кінотеатрі PremierCity з 22 до 28 лютого. Квитки у касі та на сайті кінотеатру.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині подружжя обвінчались після 30 років шлюбу. ВІДЕО
Наступна новина На Волині горів підвал багатоповерхівки: подробиці
Останні новини
Схожі новини