У Луцьку відкрили ресторан «гріхів та спокуси», де все - по 29 гривень. ФОТО

У Луцьку відкрили ресторан «гріхів та спокуси», де все - по 29 гривень. ФОТО

Сім'я ресторанів Діми Борисова презентувала у Луцьку заклад «Білий налив»

Анонсували відкриття у середу, 9 травня, у ТРЦ «Порт Сіті».

«Вдих-видих. Стартували сьогодні! Що тут? Гріхи та спокуси, які варто собі дозволяти. Свіжі устриці, хот-доги, пироги, сидр та наливка - по 29 гривень», - йдеться на Facebook-сторінці закладу.

До речі, перших 100 гостей обіцяють пригостити безплатно:

«Любимо вас, грішники! Тож перших 100 гостей, які прийдуть до нас вже сьогодні, напоїмо та пригостимо БЕЗКОШТОВНО! Міняємо сидр та хот-доги на посмішки, фото та чесні відгуки про те, що ми робимо», - запевняють у закладі.

 

Вдих-видих. Стартували сьогодні! Що тут? Гріхи та спокуси, які варто собі дозволяти. Свіжі устриці, хот-доги, пироги,...

Posted by Білий Налив Луцьк on Wednesday, 9 May 2018

До слова, заклад «Білий налив» успішно працює у Києві на Хрещатику і користується неабиякою популярністю серед жителів та гостей міста.

«Білий налив» називають «першою українською сидерією». Основою концепції закладу є яблука: на них у моноформаті готують сидр, пунш і наливки. Використовують яблука від українських виробників для приготування пирогів та основи меню закладу – хот-догів; до сосиски, булочки, карамелізованої цибулі та соусів додають крихти з яблучних чипсів, - пише The Village


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (5)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер ще один малюк, який отримав сильні опіки у пожежі на Ковельщині
Наступна новина Волинянину, який втратив руку, шукають донорів
Останні новини
Схожі новини