У природоохоронній зоні біля Стиру помітні ознаки початку будівельних робіт

У природоохоронній зоні біля Стиру помітні ознаки початку будівельних робіт

На земельній ділянці по вулиці Ковельська, 17, яка належить до природоохоронної зони, помітна активність, яка може свідчити про можливу підготовку до будівельних робіт. Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» повідомив депутат Луцької міськради від ВО «Свобода» Богдан Вавринюк.

«Днями громадськість зафіксувала вивіз будівельного сміття в природоохоронну зону річки Стир на будівельному майданчику за адресою Ковельська, 17. Цікаво, що дана подія відбулася у передсвятковий тиждень.

Тоді, коли лучани переважно зайняті домашніми клопотами. Чи не є це спробою приховати початок будівельних робіт? Чи може це - новий підхід до благоустрою міста від міської влади. Час покаже, але громаді треба бути пильною», - зазначив Богдан Вавринюк.

Також він додав, що будівельний майданчик на Ковельській, 17 розташований в історичній частині міста і на території, яка належить до природоохоронної зони річки Стир. Тому будівництво там суперечить закону і нормам містобудування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 6 квітня у Луцьку відбудеться хресний хід
Наступна новина Луцька поліція публічно допитає молодь
Останні новини
Схожі новини