У прокуратурі прокоментували обшуки в будинках кандидатів на голів волинських ОТГ. ВІДЕО

У прокуратурі прокоментували обшуки в будинках кандидатів на голів волинських ОТГ. ВІДЕО
Фото: Уніан

Нещодавні обшуки правоохоронців у помешканнях кандидатів на голів ОТГ на Волині Вадима Веремчука та Валентина Приходька викликали неабиякий резонанс. Та в прокуратурі запевняють – їх політична діяльність не має до обшуків відношення. 

Самі депутати вважають, що дані процесуальні дії ніщо інше, як політичний тиск, адже обидва фігуранти беруть участь у прийдешніх виборах на посади голів, відповідно, у Підгайцях та Гіркій Полонці. Скликали сесію районної ради, що підтримала звернення до Президента України щодо недопустимості втручання у виборчі процеси, – йдеться у сюжеті Сфери-TV.

Натомість обласна прокуратура виключає будь-який зв’язок процесуальних дій правоохоронців до політики. Речниця прокуратури Наталія Мурахевич розповіла, що процесуальні дії в кримінальних провадженнях за фактами розтрати коштів службовими особами КП «Луцьке», засновником якого є районна рада, проводились ще з 2017-го року.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У копачівську школу нагрянули Матвієнко і Мірзоян. Винник передав мандаринів
Наступна новина У «Ласці» катастрофічно бракує місць: лучан просять не підкидати тварин
Останні новини
Схожі новини