У Провідну неділю курсуватиме додатковий транспорт для доїзду на кладовища

У Провідну неділю курсуватиме додатковий транспорт для доїзду на кладовища

12 травня, у зв’язку з щорічним збільшенням пасажиропотоку у Провідну неділю, особливо до міського кладовища, що у селі Гаразджа, залучать додатковий транспорт.

Про це повідомили у Луцькій міській раді.

КП «Луцьке підприємство електротранспорту» залучає до перевезень вісім тролейбусів за маршрутом № 10 «Захисників України — с. Гаразджа (кладовище)».

Транспорт рухатиметься за наступним маршрутом: вул. Захисників України, пр-т Соборності, пр-т Перемоги, пр-т Василя Мойсея, вул. Винниченка, пр-т Волі, вул. Рівненська, с. Гаразджа (кладовище).

Також перевізнику ТОВ «Бест Ленад Груп» рекомендовано залучити додаткові транспортні засоби на автобусних маршрутах № 3 «Гаразджа (кладовище) — Госпіталь» та № 10 «Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права) — Потебні».

Усім перевізникам Луцької міської територіальної громади рекомендовано у Провідну неділю здійснювати перевезення пасажирів за розкладом робочого дня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині загинув Герой з Волині Руслан Литвинчук
Наступна новина Волинські піротехніки за місяць обстежили 20 га деокупованих територій
Останні новини
Схожі новини