У райцентрі на Волині ремонтують багатостраждальну дорогу

У райцентрі на Волині ремонтують багатостраждальну дорогу

У Шацьку розпочали ремонтувати багатостраждальну дорогу по вулиці 8 Березня.

Про це пише Район.Шацьк

Виконавцем робіт з каптіального ремонту проїжджої частини вулиці 8 Березня (від буд. №70а до буд. №99) в смт Шацьк є філія «Любомльський автодор» ДП «Волинський облавтодор».

Капітальний ремонт цієї частини вулиці мають закінчити до кінця поточного року. Роботи фінансуються за рахунок коштів бюджету селищної ради.

Нагадаємо, мешканці цієї вулиці неодноразово нарікали на жахливий стан цієї дороги, яка в дощову погоду перетворюється на справжнє болото.

«По вулиці 8-го Березня біля дитсадка №2 дорога така, що неможливо не тільки проїхати, а уже й пройти. Дорога при русі по ній трясеться і просідає, як трясовина. Дерев'яні кілки, встромлені в землю на глибину 1м , без проблем підуть ще глибше. Днями авто ледь не провалилось під землю, ледве витягли трактором.

Після цього дорогою стало проїхати нереально, всі, хто має автомобіль, не можуть доїхати додому. При потребі не зможе доїхати ні швидка, ні інші служби. На вулиці проживають багато сімей, які не водять дітей в дитсадок, бо просто не можуть туди дійти. Або ж потрібно іти в гумових чоботях і нести дитину на руках», - писали у листі до редакції Район.Шацьку березні цього року мешканці вулиці.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Фейсбуці новий витік інформації: хакери зламали 47 тисяч акаунтів українців
Наступна новина Породисті вівці від «1+1»: молодому волинянину подарували 30 тварин
Останні новини
Схожі новини