У Рівному десять машин патрульних ловили п'яного водія «BMW» на польських номерах. ВІДЕО

У Рівному десять машин патрульних ловили п'яного водія «BMW» на польських номерах. ВІДЕО

У Рівному вночі наздоганяли «BMW» на польських номерах. Випадок стався цієї ночі, 12 березня. - повідомляє UA:Рівне на своїй сторінці у Facebook

Відео з місця події для телеканалу UA:Рівне надали очевидці. Зранку видання перевірило цю інформацію у начальника управління патрульної поліції в Рівненській області Сергія Мерчука.

Факт він підтвердив і зазначив, що водій іномарки не виконав вимогу про зупинку, заблокувати його вдалось на льонокомбінатівському кільці.

Патрульні підозрюють, що керманич був у стані сп’яніння, імовірно – наркотичного. Також в салоні був бурштин, на місце події викликали слідчих. 

Більше подробиць про цю подію – згодом.

 

 

У Рівному вночі наздоганяли «BMW» на польських номерах Відео з місця події для телеканалу UA:Рівне надали очевидці. Зранку ми перевірили цю інформацію у начальника управління патрульної поліції в Рівненській області Сергія Мерчука. Факт він підтвердив і зазначив, що водій іномарки не виконав вимогу про зупинку, заблокувати його вдалось на льонокомбінатівському кільці. Патрульні підозрюють, що керманич був у стані сп’яніння, імовірно – наркотичного. Також в салоні був бурштин, на місце події викликали слідчих. Більше подробиць про цю подію – згодом.

Posted by UA: Рівне on Sunday, 11 March 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку водій маршрутки зачинив двері перед матерями з дітьми
Наступна новина Блискавка влучила в церкву: 14 людей загинули
Останні новини
Схожі новини