У Рівному судять шахраїв, які під виглядом лікарів продавали біодобавки

У Рівному судять шахраїв, які під виглядом лікарів продавали біодобавки

У Рівненському апеляційному суді почали суд над шахраями, які продавали людям з різними хворобами біологічні добавки, представляючись лікарями.

Про це себе в Facebook написала юрист Ліана Диновська.

Люди настільки «заліплені» жадобою до незаконного збагачення, що дерзнули кинути виклик медицині.

Об’явили себе лікарями і за величезні кошти продавали хворим людям біологічні добавки.

Понад 1 міліон гривень завданої матеріальної шкоди потерпілим. Проте, це не саме страшне. Річ у тім, що люди, яких потрібно було негайно оперувати - довірили своє життя цим псевдолікарям з кол-центрів, отримали біологічні добавки і втратили цінний час на лікування хвороб на початковій стадії, зараз хтось з потерпілих практично живе у лікарні, переніс складні операції. Наслідки жахливі. Чи задумувались підозрювані над тим, що практично вбивають своїми діями потерпілих? - не знаю, мабуть, їм було байдуже.

Сьогодні в Апеляційному суді Рівненської області оскаржувалася міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо 4 осіб. Колегія суддів кримінальної палати Апеляційного суду вважають міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, застосованою вірно суддями першої інстанції!

Всі підозрювані закривали свої обличчя аркушами паперу, а голови- капюшонами.

Дії спільників кваліфіковано за ч. 4 ст. 190 КК України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах у складі організованої злочинної групи). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна.

 

Люди настільки «заліплені» жадобою до незаконного збагачення, що дерзнули кинути виклик медицині. Об’явили себе лікарями...

Posted by Ліана Диновська on Monday, 5 March 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пункти обігріву працюватимуть до настання стабільної теплої погоди
Наступна новина На Волині родичі «забули» про ставок, який отримали у спадок
Останні новини
Схожі новини