У Рівному заарештували 137 кг вилученого бурштину

У Рівному заарештували 137 кг вилученого бурштину

Сонячні камені спрямовані для проведення відповідних експертиз, їх вартість встановлюється. Також з'ясовується коло осіб, причетних до видобутку і переміщення бурштину, повідомили в поліції.

У Рівному суд заарештував 137 кг незаконно видобутого бурштину-сирцю, який правоохоронці вилучили під час обшуків 8 березня. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури у вівторок, 13 березня, передає «Кореспондент».

«Мішки з бурштином різних фракцій виявлено та вилучено з приміщення гаражно-будівельного кооперативу. Камені спрямовані для проведення відповідних експертиз, їх вартість встановлюється», - йдеться в повідомленні.

Відзначено, що 13 березня місцевий суд задовольнив клопотання слідчого, погоджене прокуратурою, про накладення арешту на вилучене майно.

Зараз правоохоронці встановлюють коло осіб, причетних до видобутку і переміщення бурштину, здійснюються також інші необхідні слідчі дії.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьком курсує бус, біля якого збирається натовп безхатченків. ФОТО
Наступна новина Клімкін назвав небезпечною пропозицію Собчак щодо окупованого Криму
Останні новини
Схожі новини