У Рованцях горіли газові комунікації. ФОТО

У Рованцях горіли газові комунікації. ФОТО

Біля Луцька рятувальники загасили пожежу на газових комунікаціях.

Про це повідомив речник Держслужби з надзвичайних ситуацій області Володимир Нестеров.

7 листопада о 14:13 до Служби 101 міста Луцька надійшло повідомлення про пожежу, що трапилася на місці пошкодження газової труби на вулиці Будівельній у селі Рованці Луцького району.

О 14:17 за викликом прибули рятувальники двох відділень 1 державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька. З’ясувалося, що із пошкодженої труби стався витік газу з подальшим горінням. Рятувальники подали ствол для охолодження аварійної ділянки газових комунікацій. О 14:54 пожежу загасили.

На місці події травмувався чоловік 1988 р.н., якого госпіталізували до опікового відділення Луцької міської клінічної лікарні.

На аварійній ділянці працюють співробітники газової служби. Обставини надзвичайної події та причини її виникнення з’ясовують правоохоронці.

Ймовірно, подія трапилась через порушення правил безпеки під час ремонтних робіт на розподільчому газопроводі високого тиску.

Читайте також: На Волині вночі горів будинок: врятували трьох людей, серед них – дитина. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У боях за Україну загинув волинянин Олександр Смідюк
Наступна новина У Луцьку на Соборності – аварія
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні