У Рожищі атовцям передали відзнаки від Президента України. ФОТО

У Рожищі атовцям передали відзнаки від Президента України. ФОТО
Джерело фото: Фейсбук

У Рожищі на Волині військовослужбовці отримали відзнаку від Президента України за участь у антитерористичній операції.

Вручення відбулось до Дня Збройних Сил України 6 грудня, розповів виконувач обов’язків військового комісара Рожищенського військового районного комісаріату Олександр Мяло у Фейсбук.

«Наш ранок розпочався з привітань особового складу військового комісаріату із доведенням урочистих наказів військового комісара Волинського обласного військового комісаріату та військового комісара Рожищенського районного військового комісаріату, вручено грамоти та оголошено подяки військовослужбовцям та працівникам ЗСУ за вагомий особистий внесок у розвиток наших Збройних Сил», – написав він.

Також він розповів, що частину відзнак вручив дружинам бійців, які наразі знаходяться на Сході України.

«Протягом дня мною було висловлено чимало слів вдячності учасникам антитерористичної операції, які проходили військову службу під час мобілізації, а також дружинам захисників, які і на даний момент захищають рубіж нашої держави та кожному було вручено відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції», – йдеться у дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Монополісти сіли всім на шию», - Гройсман прокоментував додатково нараховані гроші за газ
Наступна новина У Луцьку чоловік намагався підірвати гральний заклад
Останні новини
Схожі новини