У Рожищі влаштували благодійний концерт, аби зібрати гроші для ЗСУ

У Рожищі влаштували благодійний концерт, аби зібрати гроші для ЗСУ

Аби допомогти бійцям ЗСУ юні гітаристи влаштували у Рожищі благодійний концерт «Зігріті словом та музикою».

Учні класу гітари Рожищенської дитячої музичної школи під керівництвом наставниці Світлани Семенюк вкотре вирішили зробити свій внесок у підтримку українського війська у важкий час та запросили всіх охочих послухати музику та задонатити на ЗСУ. Підтримали благородну мету працівники Рожищенської бібліотеки для дітей, де й проходив концерт юних музикантів, – пише ГІТ. 

Під час концерту прозвучали твори українських і європейських композиторів. Чудову гру на гітарі демонстрували глядачам Анастасія та Владислав СередаМикола СинійБорис Зенц, Володимир БезверхийОлександр Гаврилович, Богдан ЯручикПавло СивийАндрій МосійчукЮрій СільчукСамуїл ГаврукМаксим ПанасБогдан Василів, Марта ШрайАліна КопюкАрсен Пилипюк та Микита Білоус

Для когось з учнів це був перший серйозний виступ, а для когось - ще одна сходинка до вершини виконавської майстерності. Але всі вони впорались із хвилюванням і зуміли показати своє володіння інструментом, а найголовніше – зробити свій внесок у добру справу.

«Ми прагнули за допомогою власної творчості зібрати кошти для бійців ЗСУ, які у тяжкі зимові дні й ночі, захищають нас від «чорної чуми». І, на мою думку, нам це вдалося. Завдяки донатам ми закупили речі, які найбільше потребують наші воїни «на нулі» - отруту для гризунів, засоби обігріву, гель для окопних свічок, хімічні грілки, шкарпетки. Зробили ще й адресні посилки для синів колег з музичної школи - Ігорю Дацюку та Вадиму Галагану, які захищають рідну землю на запорізькому напрямку», - розповіла викладачка Світлана Семенюк.

Окрім того, діти сформували окремі різдвяні пакунки з солодощами та листами-подяками для військових ЗСУ. 

«Хочу щиро подякувати усім, хто підтримав нашу ідею та допоміг коштами, особливо волонтерці з Рожища Олені Сус та Сергію Гавриловичу за окремо передані для бійців речі», - додала викладачка.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Від куті до борщу: рецепти 12 страв на Святвечір перед Різдвом
Наступна новина У Ковелі діти отруїлися чадним газом
Останні новини
Схожі новини