У Рожищі встановили «антикрадіжні» люки

У Рожищі встановили «антикрадіжні» люки

У Рожищі почистили каналізаційні мережі, а також встановили полімерпіщані люки.

Про це повідомляє прес-служба Рожищенської міської ради.

Протягом жовтня спеціалісти проводили гідродинамічне очищення каналізаційних мереж та колодязів на вулицях Мазепи, Залізничній, Марка Вовчка та Незалежності.

Як відомо, каналізаційна система в житлових районах постійно піддається великому навантаженню і вимагає планового профілактичного чищення.

Велика кількість бруду і всіляких побутових та інших відходів осідають на трубах, що обумовлює звуження робочого просвіту, а з часом і його закупорку, що у свою чергу призводить до аварійної ситуації.

Щоб запобігти екстреним випадкам й зупинці роботи усієї каналізаційної системи час від часу проводиться очищення каналізаційних мереж та колодязів.

«Гідродинамічна установка подає воду під високим тиском, тим самим очищає внутрішню трубу від всякого роду відкладень, як органічного, так і не органічного походження. Таке чищення хороший спосіб для підтримання чистоти труб. Після очищення каналізаційних колодязів на них працівниками ПЖКГ було встановлено 21 полімерпіщаний люк, який унеможливлює попадання сторонніх предметів в каналізаційну мережу», - зазначив директор Рожищенського ПЖКГ Анатолій Мєдвєдєв.

Зауважимо, що полімерпіщані люки використовуються для оглядових колодязів зовнішніх водопровідно-каналізаційних мереж. Люки з полімерно-піщаної композиції — новітня розробка, створена з урахуванням сучасних вимог техніки безпеки та екологічних норм, у комунальному господарстві. Вони є надійними й водночас непривабливими для крадіїв, оскільки виготовленні не з металу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сільські школи на Волині отримали комп'ютерне обладнання
Наступна новина Волинянка дефілювала на зірковому показі у сукні від Андре Тана. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини