У Рожищі збирають кошти на прилад нічного бачення для військових

У Рожищі збирають кошти на прилад нічного бачення для військових

Рожищани звертаються до небайдужих громадян із проханням допомогти військовим зібрати кошти на прилад нічного бачення, необхідний їм для виконання бойових завдань.

Батько й син Віктор та Іван Пацюки з Рожища боронять Україну в складі ЗСУ. Вірно та гідно виконують свій військовий обов'язок на найважчих ділянках фронту.

Нині для підрозділу Івана терміново потрібен прилад нічного бачення. Чимало земляків відгукнулося на прохання зібрати кошти, але є потреба ще у понад 50 тисяч гривень.

«Для кожного з нас, це невипита чашка кави, чи якийсь смаколик, для хлопців - життя. Знаючи Ваню, впевнена- він ніколи не попросив би допомоги, якщо міг би впоратись сам. Та наразі мусимо допомогти, бо хто, як не ми? Він так само, зовсім юний хлопчина, хотів би посидіти за кавою, в колі друзів чи рідних, в теплі та затишку, а доля розпорядилась інакше», - каже знайома військових Зоя Франчук.

Реквізити для збору:

Збір на прилад нічного бачення AGM PVS - 7 NW1.

Ціна приладу - 171 000 грн.

Залишилося зібрати - 56 000 грн.

Посилання на банку - https://send.monobank.ua/jar/1aW2BMkuw

Номер картки Монобанку: 5375414137715248 (Пацюк Іван Вікторович)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув стрілець-снайпер з Волині Микола Максимук
Наступна новина Шахрай виманив у 87-річного лучанина 100 тисяч гривень
Останні новини
Схожі новини