У селах на Маневичині хочуть встановити камери спостереження

У селах на Маневичині хочуть встановити камери спостереження
Фото ілюстративне

На Волині у селах Маневицького району хочуть встановити камери відеонагляду. Камери планують встановити у 13 селах району. Систему відеонагляду будуть використовувати для  забезпечення контролю за станом публічної безпеки і порядку, розкриття та розслідування злочинів.

Про встановлення додаткових камер відеонагляду на території району сільських та селищних голів Маневичини проінформував заступник начальника Маневицького відділу поліції ГУНП у Волинській області майор Олександр Шелкович, - пише Район.Маневичі.

Загалом на виконання заходів «Програми профілактики злочинів та правопорушень на території Маневицького району на 2016-2020 роки» на встановлення додаткової системи відеонагляду в населених пунктах району виділено 200 тис. гривень, відповідно до якої, запланували встановити 10 камер відеоспостереження, зображення з яких виведуть до чергової частини Маневицького ВП ГУНП.

Встановлені камери дозволять такуж отримати можливість розпізнавати номерні знаки автотранспорту та обличчя людей.

Камери планують встановити у селах: Прилісне, Осниця, Красноволя, Оконськ, Рудники, Чорниж, Троянівка, Колодії, Костюхнівка, Лісово, Комарово, Старий Чорторийськ,Четвертня, Старосілля та Серхів (в основному – це території перехрещення доріг).

Голова райдержадміністрації Андрій Линдюк дав доручення опрацювати та проаналізувати питання щодо наявності інтернет-мережі в місцях, запропонованих для встановлення відеонагляду. І тоді повернутись до конкретних дій.«Питання встановлення якісних відеокамер є надзвичайно важливим та актуальним, так як беззаперечно сприятиме розкриттю злочинів та правопорушень на території району», – зазначив Линдюк.

Станом на 15 січня 2019 року на території району встановили камери відеоспостереження:

1 камера – територія залізничного вокзалу в Маневичах.

2 камери – стаціонарний пост №2 в селі Оконськ.

2 камери – вулиця Луцька в Маневичах поблизу автовокзалу.

1 камера – перехрестя вулиць Комарова – Луцька в сторону села Череваха.

1 камера – територія районного будинку культури в Маневичах.

1 камера – територія поблизу Маневицької районної державної адміністрації.

1 камера – території АЗС «АРГОС», що в селищі Колки.

Також проводять роботу по встановленню 10 камери відеоспостереження, яку в подальшому також виведуть до чергової частини відділу поліції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як отримати знижку на нову квартиру в Луцьку: «Супернова» назвала умови
Наступна новина Помер директор луцького Палацу учнівської молоді
Останні новини
Схожі новини