У селі на Волині діти два дні не ходять до школи, бо перемело дорогу

У селі на Волині діти два дні не ходять до школи, бо перемело дорогу

Діти із села Роговичі Локачинської громади другий день не відвідують навчання. Через замети на дорогах до них не приїжджає шкільний автобус.

Про це розповів староста громади Олег Трофимюк, інформує Суспільне.

Напередодні 26 січня автобус із 12 дітьми застряг у полі. Машину діставали рятувальники, а діти до навчального закладу так і не дісталися.

«Сіли діти в автобус, через 30 хвилин дочка дзвонить до мами, що застрягли в Роговичах. Їхали дітей самі забирати», – каже батько однієї зі школярок Юрій Бойко.

У Роговичах вісім дітей шкільного віку, частина їздить у сусідні Заячиці, інші в Локачинську школу. 27 січня діти вийшли на дорогу, але повернулися додому, автобус не приїхав.

«Раніше моя дитина старша ходила туди кучугурами і так ходила два роки пішки. Добре, що автобус з'явився два роки томує, але толку з нього!? Раз на два роки замело – не могли почистити», – каже місцева жителька Наталія Вронська.

Як розповів староста громади, шкільний автобус по дітей не приїхав через нерозчищені дороги.

«Раніше їх чистило наше дорожнє управління. Тепер тендер виграло підприємство «Шлях», може не справилися, але виправляють свої помилки», – каже голова.

Зі слів головного інженера підприємства-підрядника, який відповідає за дорожні роботи в негоду, Тараса Мирки, щоб впоратися зі снігопадом їм бракує техніки та часу.

Читати також: Як луцький мер покарав чиновників за те, що не впоралися зі снігом. Документ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як луцький мер покарав чиновників за те, що не впоралися зі снігом. Документ
Наступна новина Коронавірус в Україні: 5 529 нових хворих та 149 смертей
Останні новини
Схожі новини