У селі на Волині добудовують школу. ФОТО

У селі на Волині добудовують школу. ФОТО

У селі Седлище, що на Любешівщині, зводять добудову школи. Там планують облаштувати спортзал, їдальню та навчальні кабінети.

19 лютого заступник голови ОДА Валентин Цьось проінспектував добудову спортивної зали місцевої школи, – пише прес-служба Волинської ОДА. 

Основна мета поїздки – оглянути об’єм виконаних робіт та визначити остаточну дату відкриття добудови. 

Будівництво спортивної зали розпочали у 2017 році. Його кошторисна вартість становить 6 млн 987 тис. грн. Левова частка цих коштів (понад 6 млн грн) – з Державного фонду регіонального розвитку. Долучилися також місцеві бюджети: 328,5 тис. грн у 2017 році виділили з районного бюджету, а 395,559 тис. грн – кошти ОТГ у 2018 році.

Добудова дозволить об’єднати три приміщення школи – їдальню та спортзал із навчальними класами. Нині ж, аби потрапити на обід, учням доводиться виходити на вулицю.

Що ж стосується спортзали, то це велике та просторе місце для занять спортом із сучасною вентиляцією та великими вікнами. Окрім того, проектом передбачено спорудження санвузлів, двох роздягалень, а також окремих душових. Є тут і окрема кімната для спортінвентаря.

Нині шліфують підлогу в спортзалі, після чого її полакують. Натомість на вулиці триває укладання бруківки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку піймали людей, які без дозволу різала дерева. ФОТО
Наступна новина На Волині оштрафували 11 депутатів
Останні новини
Схожі новини