У селі на Волині горіла господарська споруда

У селі на Волині горіла господарська споруда

17 лютого о 03:24 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу господарської споруди в селі Липини Підгайцівської громади.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

На місце виклику направили черговий підрозділ 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини Луцька. По прибуттю рятувальники оперативно провели розвідку та за допомогою водяного ствола ліквідували займання. Пожежу ліквідовано о 04:09. Причина пожежі – встановлюється.

У селі Федорівка Володимирської громади надзвичайники допомогли вибратися собаці, який застряг в металевому паркані. Рятувальники за допомогою спеціального інструменту розтиснули металеві конструкції огорожі, звільнили чотирилапого та передали його господарям.

Крім того, рятувальники селища Торчин відкачали воду з присадибної ділянки та окремо розташованого підвального приміщення жителів села Буяни Торчинської громади. Загалом черговий підрозділ відпомпував близько 350 метрів кубічних води.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині розшукують 17-річну студентку, яка зникла під час відпочинку з друзями
Наступна новина На війні загинув підполковник з Волині Олександр Смолярчук
Останні новини
Схожі новини