У селі на Волині водій не впорався з керуванням та злетів у кювет, постраждала жінка

У селі на Волині водій не впорався з керуванням та злетів у кювет, постраждала жінка

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 7 січня близько 9 ранку у селі Луків Ковельського району.

Про це ІА Волинські Новини повідомили очевидці.

Зі слів свідків автопригоди, водій автомобіля не впорався з керуванням та з'їхав у кювет. На місце події викликали поліцію та медиків. Пасажирку автомобіля каретою швидкої відвезли у лікарню для обстеження.

У диспетчерській службі Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф підтвердили, що повідомлення про ДТП з постраждалими до швидкої надходило. Бригада медиків надавала допомогу одній постраждалій. Жінку з забоями було госпіталізовано у медичний заклад.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області розповіли, що 19-річний водій автомобіля Seat не впорався з керуванням та з'їхав у кювет. Внаслідок цього пасажирка транспортного засобу, 50-річна жінка, травмувалася. Як відомо, після надання медичної допомоги у лікарні, її відпустили додому. За цим фактом слідчі розпочнуть кримінальне провадження за статтею 286 ККУ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині зі снігового замету витягли вантажівку
Наступна новина На війні загинув солдат з Луцька Віталій Майсузенко
Останні новини
Схожі новини