У школі під Луцьком бракує кабінетів, – петиція

У школі під Луцьком бракує кабінетів, – петиція
Джерело фото: styknews.info

У Княгининівському НВК не вистачає кабінетів для усіх класів, тож жителі села просять добудувати школу. 

Відповідне прохання зареєстрував у Єдиній системі місцевих петицій заступник директора школи Сергій Шудра.  

За його словами, у Княгининівському НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» є 21 класне приміщення, з яких 2 - це комп'ютерні класи. Навчаються в НВК цьогоріч 20 класів. Таким чином, на даний час уже 1 клас не має свого постійного класного приміщення.

«На наступний навчальний рік кількість класів збільшиться ще на 2 і НВК змушений буде переходити на навчання у 2 зміни. З досвіду відомо, що у другій половині дня знижується пізнавальна активність учнів. Не останню роль відіграє й той факт, що світловий час зменшується і учням, які навчатимуться у другу зміну прийдеться повертатися додому пізно ввечері», – написав автор. 

Він додав, що трудовий колектив Княгининівського НВК просить підтримати ідею надання додаткових класів для забезпечення навчання в одну зміну або передбачити у бюджеті на 2019 рік фінансування добудови класних приміщень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянина підозрюють у вирощуванні і збуті наркотиків
Наступна новина Бабине літо у луцькому зоопарку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини