У селі поблизу Луцька горів будинок

У селі поблизу Луцька горів будинок

Протягом минулого тижня підрозділами служби 101 Волинської області здійснено 31 виїзд на гасіння пожеж та 4 на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це інформує ГУ ДСНС в області. 

26 травня в селі Світязь Шацької громади трапилася пожежа в господарській споруді. На місце події прибув черговий підрозділ 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Шацьк. Рятувальники за допомогою трьох водяних стволів приборкали займання. Повідомлення про пожежу надійшло о 15:25, ліквідовано о 16:02. Імовірна причина пожежі — коротке замикання електромережі. 

Рятувальники 1-ї ДПРЧ міста Луцьк за допомогою трьох водяних стволів ліквідували займання житлового будинку в селі Липини Підгайцівської громади. Повідомлення про загорання надійшло о 12:15, а о 13:17 її ліквідовано. Імовірно пожежа трапилася через коротке замикання електромережі.

Групою піротехнічних робіт АРЗ СП за тиждень виявлено та знешкоджено 7 одиниць вибухонебезпечних предметів. Роботи проводились у Ковельському та Володимирському районах.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Медики екстреної меддопомоги з Волині виграли реанімобіль на всеукраїнських змаганнях
Наступна новина У громаді на Волині відбувся благодійний чемпіонат з мініфутболу
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні