У селищі на Волині через куріння власниці горів будинок

У селищі на Волині через куріння власниці горів будинок

За минулу добу 16 жовтня рятувальники ліквідували 5 пожеж. Горів будинок в селищі Ратне, сарай в Затурця та господарська споруда 

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Волині. 

16 жовтня о 12:16 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди на вул. Центральна с. Козятин Луцького району. На місце події було направлено черговий караул 9 державної пожежно-рятувальної частини м. Горохів та працівників місцевої пожежної команди смт Мар’янівка. О 12:38 загоряння локалізували, а о 14:10 – повністю ліквідували. Вогнем знищено частково стіни та покрівля, 4,5 т. грубих кормів. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 15:05 рятувальники 15 ДПРЧ смт Локачі та працівники МПО с. Затурці локалізували пожежу дерев’яної господарської споруди в с. Затурці Володимирського району. Причина пожежі встановлюється.

Також увечері рятувальники 14 ДПРЧ смт Ратно та працівники місцевої пожежної охорони смт Заболоття та села Тур ліквідували пожежу у цегляному житловому будинку, що за попередніми даними, трапилася через необережність під час куріння власниці.

Читайте також: У Луцькому районі сталася ДТП з постраждалими.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Норма перевищувала у 25 разів: патрульні спіймали за кермом п’яного лучанина
Наступна новина У селах на Волині горіли автомобіль і комбайн. ФОТО
Останні новини
Схожі новини