У школі на Волині діти не можуть вийти з «дистанційки» через відсутність опалення

У школі на Волині діти не можуть вийти з «дистанційки» через відсутність опалення
Фото Район.Рожище

Учні Рожищенського ліцею №3 не змогли повернутися до навчання офлайн, оскільки навчальний заклад нема чим опалювати. Коли діти зможуть повернутися за парти, у школі не знають.

Про це напередодні початку нового навчального тижня в адміністрації школи повідомили батькам школярів, передає Район.Рожище.

Не набагато краща ситуація із паливом й у інших навчальних закладах громади. 

За інформацією Район.Рожище, у Рожищенському ліцеї №4 палива залишилось на три-чотири дні, у ліцеї №1 – максимум на два дні. Тут приміщення опалюють аварійними деревами, які зрізали на території школи. Пробували палити й щойно зрізаною у парку акацією, яку доставили комунальники, однак така деревина не хоче горіти.

Школа у Переспі до 11 лютого перебуватиме на дистанційному навчанні через коронавірус. За словами директорки Ольги Нечипорук, там теж є проблема з паливом. Якщо його не доставлять на цьому тижні, «дистанційку» будуть продовжувати.

Як розповіла директорка школи у Пожарках Тетяна Павлюк, працівники також самотужки заготовляли дрова, зрізаючи їх на території школи. Якщо не буде морозів, то палива вистачить до четверга.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині в музеї відкрили виставку конфіскованих на митниці речей
Наступна новина В Україні скоротили тривалість самоізоляції при COVID-19
Останні новини
Схожі новини