У сільській школі на Волині замінили старі вікна на енергоощадні

У сільській школі на Волині замінили старі вікна на енергоощадні

Старі прогнилі вікна зі шпаринами у загальноосвітній школі села Гуща Рівненської ОТГ не влаштовували ані дирекцію навчального закладу, ані самих учнів.

Тому освітяни звернулися до депутатів об’єднаної громади з проханням передбачити необхідну суму коштів, щоб їх замінити. Проте виділених ресурсів було недостатньо.

Допомогти у вирішенні питання погодився народний депутат Ігор Гузь.

Так, за ініціативи парламентаря за кошти субвенції, а це - 150 тисяч гривень, на умовах співфінансування з об’єднаною громадою, у Гущанській школі встановили енергоощадні вікна.

А в 2016 році у селі за державні гроші облаштували ще й дитячий майданчик. Перевірити якість виконаних робіт та прозвітувати перед громадою обранець приїхав особисто, працюючи в окрузі.

«Я або ж мої помічники торік відвідали всі 77 населених пунктів Любомльського району. Це відбулося через особисті прийоми громадян, дні сіл й не лише. Головний принцип роботи моєї команди – побувати у населених пунктах - від найменшого до найбільшого, щоб розуміти потреби мешканців.

Сьогодні налагоджена співпраця з усіма головами ОТГ округу. Це – грамотні керівники. І хоча люди розчаровані владою, але саме на місцях з влади треба питати за результат, контролювати її, вносити пропозиції для вирішення проблем громади», - сказав Гузь.

Прес-служба народного депутата.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Декларації з сімейними лікарями підписали вже 13 000 волинян
Наступна новина Держагентство енергоефективності відкриває програму фінансування «теплих кредитів»
Останні новини
Схожі новини