У шпиталі Харкова від важких поранень помер Захисник з Волині

У шпиталі Харкова від важких поранень помер Захисник з Волині

27 травня в одному зі шпиталів Харкова обірвалося життя мешканця села Угринів – Павла Косячнікова, 1992 року народження.

Сумну звістку повідомила Городищенська громада.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким із приводу непоправної втрати дорогої людини. Поділяємо ваше горе. Сумуємо за втратою найкращих синів України. Вічна пам’ять і слава полеглому воїну!», – йдеться в повідомленні.

У Городищенській ТГ оголошено триденну жалобу. Про церемонію прощання із Павлом Косячніковим буде повідомлено додатково.

Стрілець-снайпер 3 механізованого відділення 1 механізованого взводу 5 механізованої роти 3 механізованого батальйону солдат Косячніков Павло Вікторович, 1992 р.н, призваний 26 лютого 2022 року Луцьким РТЦК та СП Волинської області, вірний військовій присязі, загинув 27 травня 2023 року під час штурму, виконуючи бойове завдання щодо захисту незалежності України, в районі н.п. Мале Веселе Харківської області. Смерть настала у шпиталі міста Харків.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Не можемо виготовити кулі. Тому плетемо сітки»: як у Луцьку створюють захист для воїнів та техніки
Наступна новина У селі на Волині попрощалися з полеглим на Бахмутському напрямку Захисником
Останні новини
Схожі новини