У Силах оборони розповіли, бійці якого роду військ отримують більше грошове забезпечення

У Силах оборони розповіли, бійці якого роду військ отримують більше грошове забезпечення

Станом на сьогодні мінімальний розмір грошового забезпечення для військовослужбовців без будь-яких надбавок становить близько 21 тисячі гривень.

Про це інформує інструктор відділу рекрутингу та комплектування Одеського обласного ТЦК та СП Ростислав Кіндзерський, передає АрміяInform

«Наразі мінімальне грошове забезпечення без будь-яких надбавок за особливі умови служби, при виконанні завдань на лінії бойового зіткнення, на другій лінії — від 21 тисячі гривень», — розповів він.

За його словами, якщо людина виконує завдання на лінії бойового зіткнення, в середньому вона може отримати 100 тисяч гривень — 3 300 в день.

«І якщо людина сумарно пробула не менше 30 діб, винагорода, згідно постанови Кабміну, ще плюс 70 тисяч гривень кожному. Залежно від роду, виду військ, Сухопутні війська — там зарплата трошки менша. Морська піхота, Десантно-Штурмові війська, підрозділи ГУР, плавсклад — там зарплата значно вища», — повідомив Ростислав Кіндзерський.

Він зауважив, що для особового складу Десантно-Штурмових військ, Військово-Морських Сил грошове забезпечення на 2-3 тисячі вище.

«Це для рядового складу. Це ми вважаємо грошове забезпечення гарантоване без будь-яких надбавок за виконання спеціальних бойових завдань», — пояснив Ростислав Кіндзерський.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина МСЕК ліквідують до 31 грудня, замість них буде нова європейська модель
Наступна новина Скільки посадовців МСЕК і ВЛК на Волині фігурують у кримінальних справах
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні