У смертельна ДТП на Рівненщині загинув волинянин

У смертельна ДТП на Рівненщині загинув волинянин

На Рівненщині зіткнулися вантажівка з напівпричепом та бус. Від отриманих травм пасажир буса помер у лікарні.

Про це 23 березня повідомила речниця поліції Марія Юстицька.

За її інформацією, ДТП сталася 23 березня, орієнтовно о 12:30, на трасі Київ — Чоп у селі Грушвиця Друга Рівненського району.

«Слідчі встановили, що водій автомобіля Mercedes-Benz із напівпричепом, 43-річний житель Житомирської області, не врахував дорожню обстановку та допустив зіткнення із автомобілем Mercedes під керуванням 27-річного рівнянина, який здійснив аварійну зупинку в крайній правій смузі», — розповіла Марія Юстицька.

Вона додала, що внаслідок ДТП травмувалися водій та пасажир буса. Кермувальника після надання меддопомоги відпустили. Пасажир — 38-річний житель Волині, попри вжиті реанімаційні заходи, від отриманих травм помер у лікарні. Обидва водії були тверезі.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення ПДР, що спричинило смерть потерпілого. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами трьох років або без такого. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Син Героя з Волині збирав гроші на велосипед, а віддав на ЗСУ
Наступна новина На війні загинув військовий з Волині Сергій Глинянко
Останні новини
Схожі новини