У Стобихівці діти нарешті пішли до школи

У Стобихівці діти нарешті пішли до школи
Школа у селі Стобихівка

У селі Стобихівка Камінь-Каширського району 263 учні школи із понеділка, 16 вересня, відновили навчання.

Про це розповів представник батьківського комітету Григорій Шворак, повідомляє UA:Волинь.

Нагадаємо, 2 вересня жителі села Стобихівка влаштували протест та не пустили дітей до навчального закладу. Причина тому – старе приміщення школи, розраховане на 80 учнів.

Близько 10 років селяни чекають на будівництво нового закладу освіти. Під забудову виділили землю, затвердили проект, провели тендер на виконання робіт.

Щоб розпочати процес будівництва, група батьків минулого тижня 2 дні протестувала під стінами Офісу президента у Києві. Після зустрічі із главою держави вирішили відновити навчання.

Як розповів Григорій Шворак, на роботу вийшли вчителі та працівники школи. Через брак місць у старому приміщенні діти навчаються майже у три зміни. Остання закінчується о пів на 9-ту вечора.

 
Стобихівська школа

263 учні школи села Стобихівка сьогодні відновили навчання. Про це Суспільному розповів представник батьківського комітету Григорій Шворак. З його слів, цього навчального року учні вперше потрапили до класів. Нагадаємо, 2-го вересня жителі села Стобихівка влаштували протест та не пустили дітей до навчального закладу. Причина тому – старе приміщення школи, розраховане на 80 учнів. Близько 10-ти років селяни чекають на будівництво нового закладу освіти. Під забудову виділили землю, затвердили проект, провели тендер на виконання робіт. Щоб розпочати процес будівництва, група батьків минулого тижня 2 дні протестувала під стінами офісу президента у Києві. Після зустрічі із главою держави, вирішили відновити навчання. Як розповів Григорій Шворак, на роботу сьогодні вийшли вчителі та працівники школи, через брак місць у старому приміщенні діти навчаються майже у три зміни. Остання закінчується о пів на 9-ту вечора.

Posted by UA: Волинь on Monday, 16 September 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбудеться Міжнародний фестиваль «Фронтера». Оприлюднили програму основної сцени
Наступна новина В Україні обіцяють виділити рекордну суму на ремонт доріг
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні