У «Супернові» – акція на квартири

У «Супернові» – акція на квартири

Будівельна компанія «Інвестор» пропонує придбати на акційних умовах двокімнатну квартиру в новому сьомому будинку житлового комплексу «Супернова», який зводять в районі вулиць Львівської та Потебні в Луцьку.

Нагадаємо, ця будівля вирізнятиметься на фоні перших будинків ЖК формою та плануванням. Зокрема, тут вперше у «Суперновій» з’являться трикімнатні квартири, а на першому поверсі облаштують комерційні приміщення з усім, що необхідне людині для комфортного побуту.

Таким буде «великий» будинок у ЖК «Супернова»

Поки ж роботи зі зведення сьомого будинку тривають в ньому можна придбати двокімнатну квартиру за акційною ціною — 15 000 гривень за квадрат. Така акція поширюється на помешкання площею 62,72 квадрата і діє лише за умови повної оплати.

За умови першого внесу обсягом 30% можливі різні варіанти відтермінування. Для тих, хто відразу платить більшу суму – від 50% і до 100% – теж діють знижки.

План акційної двокіматної квартири

«Супернова»

За більш детальною інформацією що купівлі житла в ЖК «Супернова» звертайтеся у відділ продажу:

096 030 20 10

або ж за адресою:

м. Луцьк, вул. Коперника, 13в

Facebook: facebook.com/investorlutsk/

Instagram: bud.investor

___________________________________________________

До слова, нині на ЖК «Супернова» роботи ведуть на трьох об'єктах. Біля четвертого будинку триває благоустрій території, зокрема, облаштовують парковку. Всередині будівлі завершують внутрішні роботи — залили стяжку, поштукатурили стіни. Також тут встановлюють котли та радіатори, облаштовують входи.

На п'ятому будинку завершують зведення десятого поверху та готуються до покрівельних робіт. На сьомому будинку копають котлован.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Пан Курчак» відкрив нову птахоферму
Наступна новина З неділі у «Карабасі Барабасі» можна скуштувати пиво з дині
Останні новини
Схожі новини