У Теремнівські ставки в Луцьку випустили 930 кілограмів карася

У Теремнівські ставки в Луцьку випустили 930 кілограмів карася
Фото Суспільне.Волинь

У Теремнівські ставки, що в Луцьку, вселили 930 кілограмів карася сріблястого. У водойму випустили "цьоголітку" – рибу, котра навесні 2022 року стане однорічною. Усього в ставки заселили 116 тисяч 250 рибин, середня вага якої становить вісім грамів. Зарибок виростили в рибному господарстві у селі Лище Підгайцівської громади.

Про це розповів Суспільному телефоном начальник відділу іхтіології та регулювання рибальства Волинського рибоохоронного патруля Олександр Климнюк.

 

Окрім карася сріблястого, водойма заселена й іншими видами. Зі слів начальника відділу рибоохоронного патруля, у попередні роки в Теремнівських ставках водилися короп, щука, окунь, лин, білий амур, товстолоб, плітка та краснопірка.

Вселення риби відбулося з ініціативи небайдужих рибалок-любителів міста. Орієнтовна вартість зариблення становила 12 тисяч гривень, – додав Олександр Климнюк.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні за минулу добу виявили майже 17 тисяч нових хворих на ковід
Наступна новина У Луцькій громаді запрацювали пункти обігріву. Адреси
Останні новини
Схожі новини