У центрі Луцька будують фонтан. Що вже зробили? Що залишилося облаштувати?

У центрі Луцька будують фонтан. Що вже зробили? Що залишилося облаштувати?

У Луцьку на Театральному майдані триває будівництво сухого фонтану на місці, де раніше було «корито». Наразі вже залили основу амфітеатру та провели комунікації.

Про те, на якому етапі перебуває будівництво, розповів у відео радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Є залита основа амфітеатру, є технічне приміщення, з якого йдуть усі комунікації, залита повністю чаша фонтану, завершують третій останній шар гідроізоляції. Почали вкладання граніту», – розповів посадовець. 

За його словами, у п’ятницю будуть облаштовувати каркасні решітки під форсунки фонтану. Також будуть звозити і встановлювати все технологічне обладнання.

«У понеділок будуть приступати до деталізації амфітеатру, до ювелірної роботи щодо амфітеатру. І будемо приступати до облаштування благоустрою навколо фонтану», – зазначив Поліщук.

Він наголосив на тому, що при будівництві стараються максимально дотримуватися технології. 

«Краще здати в експлуатацію фонтан на 2-3 тижні пізніше, але щоб він потім десятками років працював без проблем, аніж поспішити, не дотриматися технологій і мати потім проблеми», – додав він.

Нагадаємо, фонтан мали відкрити до Дня міста, який відзначали 12-13 вересня. Але, за словами директора КП «Луцькводоканал» Віктора Гуменюка, завершити роботи вчасно не вдалося через низку форс-мажорних обставин, зокрема карантинні обмеження та оскарження трьома учасниками рішення тендеру в Антимонопольному комітеті. 

 

Про будівництво фонтану

Posted by Ihor Polishchuk on Wednesday, 16 September 2020

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Донбасі підірвався на гранаті боєць волинської бригади
Наступна новина Чому помирають дерева. У Луцьку на Рівненській отруїли клени та каштани
Останні новини
Схожі новини