Розповіли, чому фонтан у центрі Луцька не відкрили на День міста

Розповіли, чому фонтан у центрі Луцька не відкрили на День міста

На Театральному майдані Луцька тривають роботи з облаштування нового сухого фонтану замість «корита». На сьогодні фахівці завершили бетонні роботи.

Про це у коментарі ІА ВолиньPost розповів директор КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк.

Нагадаємо, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук заявив, що фонтан на Театральному майдані планували завершити до Дня Луцька. Вартість робіт – 12,5 мільйона гривень.

За словами Віктора Гуменюка, завершити роботи раніше не вдалося через низку форс-мажорних обставин, зокрема, карантинні обмеження та оскарження трьома учасниками рішення тендеру в Антимонопольному комітеті. Тому договір з переможцем підписали лише у травні, а не як планували в березні, кошти на реалізацію проєкту також отримали наприкінці травня.

«На сьогодні бетонні роботи закінчені, хоча саме розбирання бетонного «корита» фонтану мало тривати 3 місяці. Цього тижня почнеться монтаж обладнання», - сказав очільник «Луцькводоканалу».

Не передбачали й благоустрій навколо фонтану, адже попередньо відповідні роботи планували здійснити в рамках реконструкції Театрального майдану, тому на сьогодні триває коригування проєкту.

Так, біля водограю хочуть встановити багаторівневі лавки.
«Говорити, що відкриття буде під якусь дату - недоцільно. Якщо не виникатиме форс-мажорів, у межах місяця фонтан зроблять. Він буде дуже цікавим, насамперед з точки зору локації, бо амфітеатр складний», - додав Гуменюк.

Читайте такожФонтан у центрі Луцька обіцяють відкрити у вересні


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька відкрилось кафе японської кухні. Там не готують суші
Наступна новина ДПА з математики стане обов'язковим для випускників шкіл з 2021 року
Останні новини
Схожі новини