У центрі Луцька відкрилась кав’ярня. ФОТО

У центрі Луцька відкрилась кав’ярня. ФОТО
Нова кав’ярня мережі «AROMA KAVA» у Луцьку

У Луцьку з’явився ще один заклад відомої мережі кав’ярень «AROMA KAVA». Відкрився він тиждень тому на вулиці Лесі Українки, 55.

Це вже друга кав’ярня «AROMA KAVA» у місті, тож лучани мали нагоду спробувати напої цієї мережі у закладі біля гіпермаркету «Там Там».

«Як на мене, формат цікавий і досить молодіжний, хоча контингент гостей до нас приходить різний. Вони кажуть, що приходять за смаком кави. Я цьому дуже рада і вдячна працівникам, що вони гарно працюють і орієнтовані дійсно на гостей, докладають максимум зусиль, щоб вони були задоволені», – розповіла власник Ольга Мисковець.

За словами підприємця, зайнятись «кавовим» бізнесом підштовхнули друзі з Києва, які й допомогли втілити задум у Луцьку.

«Ми не мали досвіду роботи у цій сфері, але вирішили спробувати. Зараз ми задоволені, що даємо можливість людям випити справді смачну каву, тому що маємо багато позитивних відгуків від гостей», – ділиться Ольга Мисковець.

Новий заклад відрізняється від першого розмірами, а також наявністю десертів, крім того, незабаром тут з’являться сендвічі, чіабати та подібна їжа.

У кав’ярні великий вибір напоїв: можна замовити як класичні еспресо, американо чи капучино, так і оригінальні авторські напої на основі кави.

З авторських особливий смак має зокрема лавандова кава. До складу напою, окрім кави, входять кондитерські вершки, молоко, цукор та лавандовий сироп.

Інший напій – «Нуга» – має особливий кавово-карамельний смак завдяки додаванню до кави арахісу, меду, карамелі, молока та карамельного і горіхового топінгів.

«Ред Леді» – це поєднання кави, вишневого сиропу, вершків, вишневого топінгу, шоколадного напою «Nesquik», зверху прикрашене коктейльною вишнею.

Є також напої з шоколадом, корицею, мускатним горіхом, цедрою апельсина та навіть із перцем чилі.

Гостям пропонують м’яку та міцну каву, яка має різний купаж арабіки і робусти. Готують декілька видів чаїв, безалкогольний глінтвейн, смузі та фреші.

Також у меню є низка холодних напоїв, особливо актуальних у спеку: фрапе, холодні лате та какао, лимонад, коктейлі мохіто, піна колада, смузі, молочний коктейль тощо.

Відвідувач закладу може вплинути на смак напою, додатково замовивши до нього сироп, топінг, молоко, вершки, мед, лимон, імбир, м’яту чи маршмелоу. При чому є понад двадцять видів сиропів і топінгів. Асортимент перших включає як фруктові (диня, вишня, малина, полуниця тощо), так і незвичні смаки – ваніль, клен, м’ята, солона карамель, гренадин, амаретто. 

Ольга Мисковець каже, що баристи вже знають своїх постійних гостей і їхні улюблені напої.

«У нас є напої на основі мигдального та соєвого молока. Вони найкраще підходить для людей, які слідкують за здоровим харчуванням, вагітних жінок, мам, які годують, а також людей з непереносимістю лактози», – зауважує власниця.

Цікаво, що у мережі «AROMA KAVA» є власна кондитерська, тож усі тарти, чізкейки, мафіни, граноли та інші десерти привозять з Києва.

До того ж у всіх закладах грає однакова музика, а інтер’єр створений в одному стилі. Навіть картини для всіх кав’ярень малює одна художниця – Дарина Мамекіна зі столиці.

«Вони такі веселі. Ми навіть жартуємо, що ми почали працювати з «AROMA KAVA» через картину, де зображений ведмідь на велосипеді. Нам вона дуже сподобалась, така картина є в іншій нашій кав’ярні. Це була така ідея фікс, ми говорили, що не відкриємо кав’ярню, якщо у нас не буде ведмедя на велосипеді»,  – усміхається підприємець.

У закладі є декілька привабливих пропозицій для відвідувачів. Наприклад, за селфі з баристами гість отримує знижку 20 %, а якщо прийде з власною чашкою, то зекономить дві гривні.

Кожен може отримати картку з 10-відсотковою знижкою, купивши будь-який напій. Є ще накопичувальні картки, з якими кожен сьомий напій – безплатний.

Невдовзі у луцьких закладах «AROMA KAVA» можна буде отримувати знижки, скориставшись електронним додатком, як це відбувається у Львові та Києві. Крім того, у день народження для власників дисконтних карток готуватимуть цікаві пропозиції.

Кав’ярня на Лесі Українки наразі працює до останнього гостя, власниця планує отримати дозвіл на цілодобовий режим роботи.

Текст: Наталя ХВЕСИК (Перший)

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Спортмайданчик зі штучним покриттям облаштовують у Володимирі-Волинському
Наступна новина На Волині заборонили 4 пляжі для купання
Останні новини
Схожі новини