У Туреччині чекають згоду путіна зустрітися з Зеленським

У Туреччині чекають згоду путіна зустрітися з Зеленським

Турецький міністр закордонних справ Мевлют Чавушоґлу заявив, що проведення особистої зустрічі лідерів України та росії залежатиме від згоди російського президента володимира путіна, однак у кремлі чекають спершу підписання документа між переговорними групами.

Про це повідомив в інтерв’ю Чавушоґлу для турецького телеканалу NTV, пише Українська Правда. 

«Я вважаю, що ця зустріч недалека. Все залежить від згоди й позиції Путіна. Принципово російський лідер не проти», – сказав він.

Чавушоґлу додав, що турецький президент Реджеп Таїп Ердоґан планує провести найближчим часом розмови телефоном із Зеленським і Путіном. За словами Чавушоґлу, атмосфера між переговорними групами України та РФ змінилася після медійного розголосу злочинів російських окупантів, скоєних проти мирних мешканців Київщини. 

Турецький міністр вважає, що в разі загострення бойових дій досягнення угоди про припинення вогню буде відтерміноване. У Кремлі наполягають на попередньому узгодженні письмової угоди між переговорними групами.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому районі на переході на смерть збили жінку
Наступна новина Страсний тиждень перед Великоднем. Розказуємо про традиції кожного дня
Останні новини
Схожі новини