У Турійську представили голову РДА

У Турійську представили голову РДА

Черен Ольгу Миколаївну призначили на посаду голови Турійської РДА, у вівторок, 31 березня 2020 року, на засіданні тридцять третьої позачерговій сесії Турійської районної ради сьомого скликання.

Засідання відбулось за участі народного депутата України Вячеслава Рубльова, депутатів Волинської обласної ради Романа Микитюка, Володимира Яренчука, першого заступника голови районної державної адміністрації Леоніда Марчанчина, начальників відділів, управлінь, структурних підрозділів райдержадміністрації. Про це повідомили на сторінці Турійської районної державної адміністрації у фейсбуці.

Відповідно до частини 5 статті 55, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 1 статті 20 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та на підставі особистої заяви Ольгою Миколаївною Черен було складено повноваження голови Турійської районної ради, у зв’язку з призначенням на посаду голови Турійської районної державної адміністрації. 

Народний депутат України Вячеслав Рубльов з обласними депутатами Романом Микитюком, Володимиром Яренчуком привітали Ольгу Черен з призначенням та побажали плідної роботи на користь громади Турійського району.

   

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У двох пацієнтів з Нововолинська коронавірус не підтвердили
Наступна новина ПЦУ збере Священний синод, аби вирішити, як святкувати Великдень на карантині
Останні новини
Схожі новини