У віддаленому волинському селі розмалювали зупинку. ФОТО

У віддаленому волинському селі розмалювали зупинку. ФОТО

Нещодавно люди прикрасили місце для очікування рейсового транспорту в Білополі.

Якось до місцевого сільського голови звернулась студентка Катерина Клец із цікавою пропозицією, мовляв, хочу зробити автобусну барвистою та креативною, – пише Район.Локачі.

Афанасій Шевчук таку ідею підтримав. За кошти підприємців, фермерів та працівників сільради придбали фарбу. Коли ж селяни обговорили тему майбутнього малюнка, дівчина відразу взялася за роботу.

Спостерігало за процесом й чимало місцевої дітлашні, кожен мав можливість вкласти сюди часточку своєї душі.

Вже через два дні на боковій стіні похмурої споруди мило посміхалась молода господиня в українському вбрані, а на фасаді красувалися соняхи і кружляли велетенські бджоли. Тепер не тільки місцеві люди, а й усі, хто проїжджає селом, милуються цією красою.

До слова, у віддаленому від траси Білополі лише одна зупинка. Вона досить охайна, бо за порядком стежить працівник із благоустрою, направлений з районного центру зайнятості. Для пасажирів тут створені усі зручності.

Якщо в багатьох інших населених пунктах люди, чекаючи автобуса, навіть не мають де присісти, то в Білополі встановили дві лавочки. Одна з них зі спинкою. Є скринька для сміття. За спонсорські кошти зупинку періодично білять і фарбують.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На вулицях в Луцьку фіксують плазунів. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина На виїзді з Луцька відомому співаку перебігла дорогу бабця з порожнім відром. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини